Speciallæger

Vi samarbejder med og anbefaler

Peter Bjerring

Peter Bjerring, professor, dr. med., speciallæge i hudsygdomme og ejer af klinikken, har siden 1980 arbejdet med lasere til behandling af hudsygdomme, og er en internationalt anerkendt hudlæge og ekspert, forsker og foredragsholder indenfor området.

På HudCenter Mølholm, Dermatologisk Laserklinik er lasersygeplejerskerne uddannet på et højt fagligt niveau. Derfor varetager de en lang række behandlinger og laserbehandlinger, ligesom de underviser og deltager i forskning inden for laserbehandling og behandling af aldersrelaterede forandringer. Vi nøjes ikke med at konstatere og analysere dit problem – vi vurderer også nøje problemets årsag for at finde frem til den optimale behandling. Vi giver dig en grundig vejledning i de forskellige behandlingsmetoder.

Flemming Davidsen

Klinikchef, speciallæge i intern medicin og kardiologi

Specialeansvarlig overlæge kardiologisk afdeling på Haderslev Sygehus.
Daglig leder af Hjertesvigtsklinikken på Haderslev Sygehus med formaliseret samarbejde med Kardiologisk Laboratorium OUH.
Konsulent på Privathospitalet Mølholm siden 2000.

Claus Hovgaard

Administrende direktør & speciallæge i ortopædkirurgi, Danmark.

Overlæge og speciallæge i ortopædkirurgi, Claus Hovgaard er medejer og administrerende direktør for GHP Danmark.

Særlige interesser:

  • Al avanceret artroskopisk ortopædkirurgi
  • Operation af kunstige hofte- knæ- og skulderled
  • Idrætsskader, overbelastningsskader og balletskader

Thomas Kier

Administrerende direktør. Dr. med., Speciallæge i ortopædkirurgi med speciale i rygkirurgi

Thomas Kiær var i 2004 med til at etablere Center for Rygkirurgi A/S sammen med to lægekollegaer fra Rigshospitalets Rygsektion. Han er i dag medejer af CFR Hospitaler og desuden organisationens adm. direktør og virksomhedsansvarlige læge.

Finn Nørmark

Klinikchef, speciallæge i ortopædkirurgi

Finn Nørmark har behandlet ca 50.000 patienter i egen klinik og har foretaget ca 20.000 ortopædkirurgiske operationer, herunder over 7500 kikkertoperationer i knæet og ca. 5000 håndoperationer såsom springfingre, kuskefingre og karpalttunnelsyndromer.

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Skriv til os, hvad dit problem er og vi vil vende tilbage med oplysninger om hvad vi kan gøre for dig. Er det noget der er synlig vedhæft gerne et billede. Vi vender hurtigt tilbage med om vi har brug for mere eller om du skal kontakte din egen læge eller om vi syntes det skal ses af en af vores speciallæger. Vi fortæller dig også om hvad det evt. vil koste.

Gå til kontakt