Netværk

Nordic Netcare

Let adgang til sundhedsfaglig behandling i hele landet
Vi tilbyder kvalitetssikret fysioterapi, kiropraktik, akupunktur, træning, zoneterapi og massage behandling på egne klinikker, igennem vores kliniknetværk eller opretter klinikker in-house på virksomhederne.

Ergonomisk coaching
Arbejdspladserne gennemgås med henblik på vurdering af de ergonomiske forhold – herunder arbejdsstillinger og indretning af arbejdspladsen. Desuden spørges der specifikt ind til den enkeltes opfattelse af kilder til de eksisterende gener (som evt. tidligere undersøgelse har påvist). Endelig vil der være enkelte spørgsmål om den individuelle medarbejders fysiske aktivitetsniveau.

Prescriba A/S

Med flere års erfaring indenfor sundhed, forebyggelse og behandling ved vi, hvad der skaber effekt – og ikke mindst, hvad der ikke gør. Vi stræber ikke bare efter at følge med tiden, men derimod altid at være et skridt foran med en kreativ og innovativ tilgang.

Vi er specialister i:

  • Psykologisk rådgivning
  • Sundhedsprofiler
  • Sundhed- og trivselsfremmende løsninger på arbejdspladsen
  • Sundhedsfaglige it-løsninger

Prescriba har hovedkontor i hjertet af København, hvor vi er ca. 60 ansatte, der sidder parat til at hjælpe vores kunder.

Vores netværk består af mere end 2000 fagspecialister og konsulenter tilknyttet i hele Danmark. Det gør os i stand til at servicere virksomheder og offentlige arbejdspladser i alle dele af Danmark.

Mølholm Forsikring A/S

Mølholm Forsikring er Danmarks største og mest specialiserede udbyder af sundhedsforsikringer til virksomheder og private.

– og vi har en mission…
Vi vil hver dag levere tryghed til vores tæt ved 300.000 forsikrede – og vi vil være det foretrukne valg af sundhedsforsikring.

Det gør vi ved at formidle hurtig og professionel behandling baseret på vores sundhedsfaglige ekspertise – og vi hjælper hvert år næsten 100.000 kunder videre til netop den undersøgelse og behandling, som de har behov for.

Det handler om at være i trygge hænder
Hos Mølholm Forsikring tror vi på, at tryghed handler om at vide, at man er i trygge hænder og har hurtig adgang til den bedste behandling, hvis man bliver syg eller kommer til skade – således at man inden for kort tid vender tilbage til jobbet og hverdagen igen.

Derfor garanterer vi, at du altid inden for 10 arbejdsdage efter godkendt anmeldelse er i gang med undersøgelse og/eller behandling i vores store, landsdækkende behandlernetværk.

Privathospitalet Mølholm A/S

Privathospitalet Mølholm blev etableret i Vejle i 1992 som et af de første privathospitaler i Danmark. I 2014 etablerede vi os i Aarhus. Herudover er vores dermatologiske speciale til stede i Risskov.

Om Privathospitalet Mølholm
Privathospitalet Mølholm blev etableret i Vejle i 1992 som et af de første privathospitaler i Danmark. I 2014 etablerede vi os i Aarhus. Herudover er vores dermatologiske speciale til stede i Risskov.

Vores værdier
“Patienten i centrum” er en forslidt frase, som man hører til bevidstløshed overalt. Ikke desto mindre er det et helt afgørende princip for os, da vi kun har en eksistensberettigelse, hvis der er nogen, der direkte eller indirekte ønsker at betale for vores ydelser.

“Patienten i centrum” indebærer, at patienten glider gennem systemet uden unødig ventetid og med en følelse af, at alle tager sig af vedkommende. Den vigtigste person på Privathospitalet Mølholm er foruden patienten, den person, der i den aktuelle situation tager sig af patienten. Interne møder og alt andet kommer i anden række.

Nøgleord som “kvalitet, tryghed og tillid” er lige så forslidte fraser, men det er altafgørende, at kerneydelsen er af højeste kvalitet. Som privathospital er vores image ømtåleligt, og kritiske forhold bliver taget alvorligt.

Vi betragter de såkaldte periferiydelser som kerneydelser. Pleje, omsorg, god forplejning, pæne omgivelser, hensyntagen m.m. vejer tungt i patientens oplevelse af hospitalet.

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Skriv til os, hvad dit problem er og vi vil vende tilbage med oplysninger om hvad vi kan gøre for dig. Er det noget der er synlig vedhæft gerne et billede. Vi vender hurtigt tilbage med om vi har brug for mere eller om du skal kontakte din egen læge eller om vi syntes det skal ses af en af vores speciallæger. Vi fortæller dig også om hvad det evt. vil koste.

Gå til kontakt