Om Dit Lægefaglige Konsulenthus

Per Sehested-Blad

Født i 1952.
Cand. Med. fra Syddansk Universitet, 1977.

Narkoselæge. M. D. Senere ansat i Astra – Zenica som produktchef (1982).
Under ansættelsen i Astra – Zenica skriver Per Sehested-Blad sammen med Prof. Lars Heslet en kittelhåndbog til de danske narkoselæger.

Ansat I Statsanstalten for Livsforsikring i 1986. Da Statsanstalten blev solgt til Baltica, forlod jeg Statsanstalten for Livsforsikring for at starte som mægler i Assurandørgruppen. (1989).
Vi åbner Assurandørgruppen i Odense i september 1990. Skifter senere navn til Willis.

Medstifter af Mølholm Forsikring A/S i 1999. Mølholm Forsikring bliver godkendt den 17. december 1999 af Finanstilsynet. Vi får vores første kunde den 23. december 1999, da LEGO giver sundhedsforsikring til deres ansatte i julegave. De er stadig kunde i Mølholm Forsikring A/S.
Forlader Willis den 31. december 2005. Og bliver Adm. Direktør for Mølholm Forsikring den 1. januar 2006.
Forbliver Adm. direktør til salget til Gjensidige den 1. maj 2017. Her foretages et generationsskifte og Per Sehested-Blad bliver bestyrelsesmedlem i Mølholm Forsikring og fortsætter som lægefaglig konsulent.

Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Skriv til os, hvad dit problem er og vi vil vende tilbage med oplysninger om hvad vi kan gøre for dig. Er det noget der er synlig vedhæft gerne et billede. Vi vender hurtigt tilbage med om vi har brug for mere eller om du skal kontakte din egen læge eller om vi syntes det skal ses af en af vores speciallæger. Vi fortæller dig også om hvad det evt. vil koste.

Gå til kontakt